Hogyan építsd fel az értékesítési rendszered a vállalkozásodra szabva?

Juss konkrét megoldási akciótervhez a minikurzus után felmerülő elakadásaidra

Biztosítsd a helyed a 60 perces elmélyítő konzultációra

Nagyszerűen döntöttél, hogy megrendelted az 5 lépéses minikurzus – de hogyan tovább?

 

legtöbb vállalkozó lelkesen belefog egy új dologba, amivel több vevőre, több bevételre tud szert tenni.

De mi a helyzet, amikor jönnek az első kérdések és kihívások

Hogyan maradj ezen az úton és kövesd a minikurzus 5 lépését?

Csak adj nekünk 60 percet és garantáltan a cégedre szabott megoldási javaslatokhoz jutsz

Ahelyett, hogy feladnád, mielőtt még elkezdted volna gyakorlatba ültetni a lépéseket… Legyen valóban sokkal több olyan érdeklődőd, akik garantáltan vásárolnak is tőled!

Mivel már bebizonyítottad, hogy tenni akarsz a vállalkozásodért, ezért most egy kedvezményes lehetőséget is szeretnénk Neked biztosítani.

Így a Te helyzetedre illő válaszokat kapsz a kérdéseidre és gyakorlati megvalósítási segítséghez jutsz, hogyan építsd fel a vállalkozásod értékesítési folyamatait!

Ezáltal garantáltan növekszik a vevőid száma és végre stabil bevételt érsz el hónapról hónapra – sokkal rövidebb idő alatt.

FIGYELEM: csak akkor jelentkezz, ha valóban KOMOLYAN is GONDOLOD...

Minden, amit megismersz az egy órás elmélyítő konzultáció során, nem való mindenkinek.

Kérlek, csak abban az esetben jelentkezz, ha tényleg tenni akarsz azért, hogy a céged több vevővel büszkélkedhessen és folyamatosan növekvő bevételhez jusson.

Extra bónusz a 60 perces konzultációhoz

  • Hozzáférést kapsz az elemzés teljes felvételéhez, hogy bárhonnan, bármikor visszanézhesd

Ilyen és még jobb eredményeket érhetsz Te is el:

⭐⭐⭐⭐⭐

Köszönjük a szuper hozzájárulást a projekt sikeréhez! Teljesen átlátható volt a munkád, követhető a gondolatmeneted, és a közösen kitalát rendszert is átláthatóan alkalmaztad. Nagyon szerettük, hogy bár szűkek voltak a határidők, mindig mindennel időben, sőt előre elkészültél, és rugalmas voltál a módosításokkal kapcsolatban. Az egyéb ötleteid a kommunikációhoz szükséges szempontok összeszedésénél nagyon sokat segítettek, nagyon jól átlátod a piacot, sok hasznos nézőpontot hoztál.
Pongor-Juhász Attila és csapata​
Pongor Publishing Üzleti Bestseller Kiadó
Abszolút pozitív volt a közös munka. Számos azonnal használható megoldást kaptunk, ami a tapasztalatok alapján jól működött és bevezetésükkel hatékonyabbá vált a kommunikáció és a belső munkavégzés az érintett területeken. Nagyon tetszett a hozzáállásotok! A pozitív, támogató hangvétel és a figyelem, ami alapján visszajelzést kaptunk Tőletek.
Több, mint 10 éve van egy kisvállalkozásom, amely babahordozó eszközöket készít és forgalmaz. A csapat felkészültsége és alapossága meggyőzött arról, hogy tegyünk egy próbát a közös munkára. Így mérhető eredményeket produkáltak a javasolt változtatások, és végre nemcsak ötleteket, hanem konkrét megvalósítási segítséget is kaptam! Teljesen átalakult a weboldal rendszere, növekedést tapasztalok az oldalelérésben, és a konverzióban. A nagy miértem és a termékpozicionálás egyértelműen a közös munka alatt alakult ki. Emellett nagyot fejlődtem a projekttervezés, feladatmenedzselés terén is. És ami a legjobb, hogy valódi edzőként nagyon motiválóak, és állandó jelenlétükkel tényleg megvalósulnak az eltervezett feladatok. Köszönettel
Nyéki F. Kata
Magyarinda babahordozás
Csepely Tímea
Pilates Másképp Stúdió

Kivel találkozol a 60 perces elmélyítő konzultáción?​

Tóth Bence – értékesítési folyamatok szakértője

A legtöbb vállalkozás százezreket ad ki a marketingrendszereire és weboldalukra, landing oldalaikra, hirdetésekre. Mégsem tudnak folyamatosan, automatizáltan eladni az érdeklődőiknek, mert nincs egy kidolgozott értékesítési folyamatuk.

A Célbaérő üzenetnél tudjuk, vállalkozóként mekkora kihívást jelent, hogy az érdeklődőkből megfelelő mennyiségű vevő váljon. Célunk, hogy 5 millió magyar nyelvű vállalkozót segítsünk egyszerű értékesítési folyamatok kialakításában.

Így a cégek hatékonyabban és gyorsabban elérhetik a kitűzött bevételi céljaikat és ezzel egyidejűleg folyamatosan tudnak növekedni.

A következő lépések:

1.Töltsd ki az űrlapot

Töltsd ki a lenti űrlapot az adataiddal és sikeres fizetés után egy további e-mailben megismered a következő lépéseket, illetve leegyeztetjük a konzultáció pontos időpontját.

2. Hozd a kérdéseidet

Hozd a kérdéseidet és az egyeztetett időpontban találkozunk Zoom-on. Egy órában kizárólag a vállalkozásod lesz a középpontban.

3. Cselekvési terved elkészül

Kézhez kapod a konkrét cselekvési terved a cégedre szabva, illetve részletes szakértői válaszokat kapsz a legnagyobb értékesítési kihívásaidra.

Miért is várnál tovább?

Töltsd ki a lenti űrlapot és jelentkezz az 1 órás elmélyítő konzultációra, hogy sokkal rövidebb idő alatt érd el a bevételi céljaidat!

Mi a Te befektetésed?

Most 79.997 forint + áfa helyett

34.900 forint + áfa

áron jutsz hozzá a konzultációhoz!

1.Töltsd ki pontosan az adataidat

Kérjük, ügyelj arra, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat. Amennyiben céges számlát kérsz és rendelkezel közösségi adószámmal, akkor áfamentes számlát állít ki a rendszer, mert cégünk németországi székhelyű. A számla generálása automatikus az általad megadott számlázási adatok alapján.

2.Nyomd meg a "Jelentkezem" gombot

Átirányítunk a Barion biztonságos bankkártyás fizetési felületére. A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

3.Sikeres jelentkezés, időpontegyeztetés

A fizetésed beérkezése után visszaigazolást kapsz e-mailben, amiben megtalálod a számlát és a további teendőidet a konzultációval kapcsolatban. Az időpontegyeztetésre telefonon kerül sor, a jelentkezésedet követő 24 órában.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt a megrendeles@celbaerouzenet.hu címre, vagy hívj minket a +49 176 642 145 49-es telefonszámon, hétfőtől péntekig 10:00 és 15:00 között. Örömmel segítünk Neked!

Gyakran ismételt kérdések

A fenti űrlap elküldésével sikeres fizetés után e-mailt kapsz. Amint a rendszerünkben látható a konzultációs szándékod, az azt követő 24 órán belül telefonon keresünk az időpontegyeztetés végett.

Zoom-on találkozunk az előre megbeszélt időpontban. Arra kérünk, legyél pontos, mert az időnk mindkettőnknek a legfontosabb erőforrása.

Lehetőséged van időpontmódosításra e-mailben, telefonon. Kérjük, mindenképp időben jelezd a módosítási szándékodat, hogy a lehető leghamarabb tudjunk egy új időpontot találni.

Igen, mert ez a legbiztonságosabb és leggyorsabb online fizetési mód. Így akár már holnapra le tudod foglalni az időpontodat (amennyiben van elérhető időpont).