Érd el végre hatékonyan az álomügyfeleidet az online világban

3 egyszerű lépés, hogy valóban eljuss a megfelelő emberekhez

Online videókurzus exkluzív bónuszokkal kizárólag vállalkozónőknek

Végre valahára Te is magad mögött szeretnéd hagyni a frusztrációt, amit az online ügyfélszerzés jelent?

 

Egy dologban biztos vagyok: vállalkozónőként Te is egy egyedülálló terméket, szolgáltatást hoztál létre. Amivel minél több álomügyfeled életére szeretnél pozitív hatással lenni. És csak arra vágysz, hogy végre könnyedén el tudd érni őket az online világban.

Folyamatosan időt, pénzt, energiát nem sajnálva igyekszel mindent megtenni azért, hogy az álomügyfeled felfigyeljen rád és Téged válasszon.

Azonban egyre jobban kimerít, hogy csak félmegoldásokat kapsz és továbbra sem éred el az álomügyfeleidet az online világban, bármennyire is próbálkozol vele…

Rengeteg mindent kipróbáltál már: elolvastál egy csomó könyvet marketing témában, számos marketinges rendezvényen is voltál, sőt már kértél segítséget marketing tanácsadótól…

Azonban ezek a lépések nem vittek igazán előre, mert valahogy nem érted el az általad elvárt eredményeket.

Így ahelyett, hogy egyszerűen, örömmel érnéd el az álomügyfeleidet az internet segítségével, folyamatos aggódás és frusztráció gyötör.

Pluszban nőként azon kapod magad, hogy napról napra egyre kevesebb időd jut a legfontosabb feladataidra és a saját életedre

Te is ismered ezek közül az érzések közül legalább az egyiket?

 • Nem érted azt, hogy miért választja az álomügyfeled a konkurenciádat, pedig Te láthatóan sokkal jobb, minőségibb terméket, szolgáltatást kínálsz?
 • Egyre inkább csalódsz a marketingben, mert azt látod, hogy csak pénzbe kerül, viszont bevételt egyáltalán nem hoz?
 • Posztolsz a közösségi médiában, hirdetsz különböző felületeken, viszont alig van reakció az álomügyfeleidtől?
 • Próbálod megfejteni, hol is tudod igazán hatékonyan elérni a célcsoportodat, viszont eddig nem sikerült megtalálnod a megfelelő csatornákat?

Ha most úgy érzed, hogy majdnem az összes fenti helyzetet átélted már, az nem azt jelenti, hogy mindent rosszul csinálsz!

Éppen ezért, még mielőtt kételkedni kezdenél abban, amit csinálsz vagy akár a termékedben, szolgáltatásodban:

Mi van, ha eddig csupán nem a megfelelő receptet használtad ahhoz, hogy elérd online a célcsoportodat?

Képzeld csak el: milyen felhőtlen érzés lenne, ha végre…

3 egyszerű lépés_onlinekurzus_salesképek (2)

A Te vállalkozásod is megérdemli, hogy végre átütő sikereket érjen el az online világban és több álomügyfelet szólítson meg!
Amiben egy automatikus marketing „gépezet” működik a háttérben, ami szállítja folyamatosan az ügyfeleket.

Mindezektől bizony csak egy kattintásnyira vagy...

Az eredményt hozó megoldás megérkezett: Vess véget a folyamatos frusztrációdnak és érd el 3 egyszerű lépésben az álomügyfeledet online

Online videókurzus vállalkozónőknek

Mit ad Neked pontosan a videókurzus?

 1. Sokkal eredményesebben fog működni a vállalkozásod, mert megismered, hogyan határozd meg lépésről lépésre az álomügyfeleidet (+ kiegészítő kérdésekkel)!

2. Végre sokkal kevesebb idő alatt éred el azt, hogy az álomügyfeled felfigyeljen rád, mert megtudod a hatásos online kommunikáció titkait!

3. Tengernyi időt tudsz megtakarítani, mert konkrét javaslatokat kapsz, hol találhatsz rá az álomügyfeleidre, és hogyan válaszd ki a megfelelő csatornákat.

Mit tartalmaz az online videókurzus?

 • Több, mint 10 rövid, lényegretörő videós anyag arról, hogyan érd el hatékonyan az álomügyfeleidet az online világban
 • Élethosszig tartó hozzáférés a videókhoz
 • A frissülő tartalmakhoz azonnali hozzáférést kapsz teljesen ingyenesen
 • Hasznos, gyakorlatba ültethető ötletek várnak Rád, amivel óriási mértékben javulhat a vállalkozásod eredménye

További bónuszok:

 • Kitölthető munkafüzet kiegészítő kérdésekkel az egyes részekhez: Így azonnal el tudod mélyíteni a videókban hallottakat!

 • Két extra videós tartalom: megismersz két olyan fontos eszközt, ami abban segít, hogy a lehető legjobban megismerd a célközönségedet!

Kivel találkozol az online videókurzusban?

Tóth Bence – A vállalkozónők marketing és értékesítési stratégája

Deák Adrienn Dóra – A vállalkozónők marketingkommunikációs mentora

A legtöbb vállalkozás százezreket ad ki a marketingrendszereire és weboldalukra, landing oldalaikra, hirdetésekre. Mégsem tudnak folyamatosan, automatizáltan eladni az érdeklődőiknek, mert nincs egy kidolgozott értékesítési folyamatuk.

A Célbaérő üzenetnél tudjuk, vállalkozóként mekkora kihívást jelent, hogy az érdeklődőkből megfelelő mennyiségű vevő váljon. Célunk, hogy 5 millió magyar nyelvű vállalkozót segítsünk egyszerű értékesítési folyamatok kialakításában.

Így a cégek hatékonyabban és gyorsabban elérhetik a kitűzött bevételi céljaikat és ezzel egyidejűleg folyamatosan tudnak növekedni.

Ügyfélvélemények

⭐⭐⭐⭐⭐

Összeségében én tényleg nagyon boldog vagyok, hogy egymásra találtunk és nagyon szépen köszönöm Nektek ezt a sok segítséget.
Nagyon sokat segítettek abban, hogy egyáltalán neki tudjak állni ennek az egész közösségi média marketingnek, miattatok jöttem rá arra, hogy egyáltalán mit akarok eladni, hogyan és kinek, és hogy mennyire ezeket a paramétereket pontosan meghatározni.

Ezeknélkül posztolgathatnék bele a nagy világba, de valószínűleg nem lenne sok eredménye...
Tényleg úgy érzem, hogy kaptam egy olyan útmutatót, amivel tényleg sikeres lehetek. Köszönöm Nektek.
Prémus Viktória
Az ételintoleránsok táplálkozási tanácsadója, Foodtest ételintolerancia partner
Több, mint 10 éve van egy kisvállalkozásom, amely babahordozó eszközöket készít és forgalmaz. A csapat felkészültsége és alapossága meggyőzött arról, hogy tegyünk egy próbát a közös munkára. Így mérhető eredményeket produkáltak a javasolt változtatások, és végre nemcsak ötleteket, hanem konkrét megvalósítási segítséget is kaptam! Teljesen átalakult a weboldal rendszere, növekedést tapasztalok az oldalelérésben, és a konverzióban. A nagy miértem és a termékpozicionálás egyértelműen a közös munka alatt alakult ki. Emellett nagyot fejlődtem a projekttervezés, feladatmenedzselés terén is. És ami a legjobb, hogy valódi edzőként nagyon motiválóak, és állandó jelenlétükkel tényleg megvalósulnak az eltervezett feladatok. Köszönettel
Nyéki F. Kata
Magyarinda babahordozás

Kinek szól az online videókurzus?

Neked való, ha:

NEM Neked való, ha:

A következő lépések:

1.Töltsd ki a megrendelő űrlapot

A Kérem a hozzáférést az online kurzushoz gombra kattintva töltsd ki az adataidat. Sikeres vásárlás után e-mailt kapsz a belépési adatokkal.

2. Azonnali hozzáférést kapsz a kurzushoz

Videóról videóra nézd végig a kurzust az extra videókkal. Töltsd ki hozzá a munkafüzetet és ültesd át a gyakorlatba a tanultakat, hogy látható eredményeid legyenek.

3. Érd el az álomügyfeleidet

Nézd meg a videókat lépésről lépésre haladva a feladatokkal. Így végre eléred az álomügyfeleidet az online világban. Élvezd, hogy a vállalkozásod egyre stabilabb lábakon áll!

Garancia

Amennyiben azt tapasztalod, hogy a kurzus nem adott számodra értéket és megoldási javaslatokat, akkor csak írj egy e-mailt a megrendeles@celbaerouzenet.hu címre és a vásárlást követő 30 napban 100%-os pénzvisszafizetési garanciával tudsz élni!

Miért?

A Célbeérő üzenet csapatánál célunk, hogy vállalkozónőként valódi eredményeket érj el az online világban.

Meg vagyunk győződve arról, hogy amit képviselünk, az működik a Te vállalkozásodban is!

Miért érdemes most megvásárolnod az online videókurzust?

A mostani, digitalizálódó világunkban a versenyhelyzet egyre élesebb.

Ez azt jelenti, hogy ma már nem elég, ha a Tiéd a legjobb termék, szolgáltatás. Ugyanis majdnem minden versenytársad ezt mondja el saját magáról.

Ha nem tudsz folyamatosan eljutni az álomügyfeleidhez és nem sikerül őket hatékonyan megszólítanod… Akkor bizony elmennek a konkurenciához.

Szóval, ha csak vársz és nem változtatsz, bizony még több frusztráció és további felesleges kiadások várnak rád

A Te vállalkozásod is megérdemli, hogy az online világban végre sokkal hatékonyabban és eredményesebben működjön!

Mi a Te befektetésed, hogy végre elérd az álomügyfeleidet az online világban a vállalkozásoddal?

Most 83.500 forint helyett

23.900 forint + áfa

áron jutsz hozzá az online videókurzushoz!

Jól hangzik?

Töltsd most ki az űrlapot az adataiddal, mert nem kell, hogy a vállalkozásod online kommunikációja stresszfaktor legyen számodra!

1.Töltsd ki pontosan az adataidat

Kérjük, ügyelj arra, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat. Amennyiben céges számlát kérsz és rendelkezel közösségi adószámmal, akkor áfamentes számlát állít ki a rendszer, mert cégünk németországi székhelyű. A számla generálása automatikus az általad megadott számlázási adatok alapján.

2.Nyomd meg a "Megrendelem" gombot

Átirányítunk a Barion biztonságos bankkártyás fizetési felületére. A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

3.Sikeres megrendelés

A fizetésed beérkezése után visszaigazolást kapsz e-mailben, amiben megtalálod a számlát és a további teendőidet, hogy hozzájuss az online termékhez.

Csak bankkártyával tudok fizetni?

Igen, mert ez a legbiztonságosabb online fizetési mód és így azonnal hozzájutsz a megvásárolt anyagokhoz.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt a megrendeles@celbaerouzenet.hu címre, vagy hívj minket a +49 176 642 145 49-es telefonszámon, hétfőtől péntekig 10:00 és 15:00 között. Örömmel segítünk Neked!