Köszönjük! Az ingyenes videód pár percen belül megérkezik az e-mail fiókodba.

Amíg vársz: itt a számodra egy egyszeri lehetőség, hogy a megfelelő emberek figyeljenek fel a vállalkozásodra!

Figyelem: csak ezen az oldalon érheted el!

👇Mindenképpen olvass tovább!👇

Letölthető e-könyv női vállalkozók számára – egyedi kiadás 30 oldalon extra bónuszokkal!

Érd el az álomügyfeleidet és ugord át könnyedén a legnagyobb kihívást, amivel csak szembesülhetsz az online világban

Így törj ki a hatalmas ködből az üzeneteddel, hogy rád találjanak a megfelelő emberek

Most indultál vagy már régebb óta vállalkozol?

 

Női vállalkozóként megtaláltad azt az irányt, ami igazán lelkesít.

Arra vágysz, hogy a termékeddel, szolgáltatásoddal könnyedén és egyszerűen elérd az álomügyfeleidet az online térben.Majd eléjük tárhasd az ajánlatodat, amit ők örömmel vásárolnak meg.

Egy így valóban egyszerűen hangzik. Hiszen Te meg vagy győződve arról, hogy a lehető legmagasabb szinten tudod kiszolgálni az ügyfeleidet.

Akkor miért nem állnak folyamatosan sorban az ügyfelek az online világban, hogy Tőled vásároljanak?

Érezted már Te is azt, hogy:

  • Rengeteg időt és energiát fektetsz abba, hogy minőségi tartalmat gyárts – azonban az eredmények el-elmaradnak?
  • Nem tudod, hogyan juttathatnád el hatékonyabban az üzenetedet a megfelelő célcsoporthoz?
  • Nehezedre esik az álomügyfeleidet elérni az online térben a posztjaiddal, vagy akár az ajánlatoddal?

Ha bármelyik kérdésre is igen a válaszod, akkor nagy valószínűséggel nem úgy szólítottad meg a megfelelő embereket, ahogyan az a számukra vonzó és érdekes.

Felmerülhet ezen a ponton benned a következő kérdés:
Hogyan juttasd el a a üzenetét az álomügyfeleidhez – különösen most, amikor számtalan más versenytársad pályázik szintén az ő figyelmükre a digitális világban?

Azon kapod magad nap mint nap, hogy egyre tovább dolgozol a vállalkozásodban, mialatt a frusztrációd és kételyeid egyre csak növekednek
Te pedig egyre fásultabban kelsz fel, mert tudod, hogy azon a napon sem tudsz a legfontosabb feladataiddal időben végezni és kellő időt tölteni saját magaddal, a családoddal vagy a barátaiddal.

Hidd el: ha úgy érzed, már megtetted a Tőled leginkább telhetőt, hogy a terméked, szolgáltatásod üzenetet széles tömeg elé tárd az online térben, mégis alig jön némi válasz a célközönségedtől…

Az nem jelenti azt, hogy mindent rosszul csinálsz!

Mielőtt a kételyed csak (tovább) növekedne...mi lenne, ha:

Így alakíts ki sokkal jobb kapcsolatot és mélyebb bizalmat, hogy az álomügyfeleid valóban felfigyeljenek rád

A letölthető e-könyv női vállalkozóknak a következőkben segít Téged:

1.Megérted még jobban az álomügyfeleidet

Ha minél jobban megérted őket és ennek megfelelően kommunikálsz feléjük, annál hamarabb alakul ki a bizalom bennük. Így boldogan Téged választanak  a problémájuk megoldásához vagy a céljuk eléréséhez, mert valóban megbíznak benned.

2. Elérsz még több álomügyfélhez az online világban

Ahelyett, hogy elbeszélnél az ügyfeleid, érdeklődőid füle mellett, megismered, hogyan tudod őket a lehető legrövidebb időn belül, a leghatékonyabb módon a vállalkozásod által képviselt világba invitálni. Így pedig a figyelmüket megnyerni.

3.Az üzeneted valóban eljut a célcsoportodhoz

A terméked, szolgáltatásod üzenetét tisztán és hatásosan át tudod adni a megfelelő embereknek úgy, hogy az valóban megszólítsa őket. Ezzel a lépéssel azok az emberek figyelnek fel rád, akiket a termékeiddel, szolgáltatásaiddal a leginkább ki tudsz szolgálni.

+1. A vállalkozásodat stabilabb lábakra helyezheted

Amint az álomügyfeleidben kialakul a bizalom, akkor tudod őket a megfelelő vásárlási döntéshez segíteni az online világban. Minél több álomügyfelet szólítasz meg, akik ügyfelekké válnak, annál örömtelibbé válik számodra a vállalkozói lét és még több időd marad a legfontosabb teendőidre.  

Mihez jutsz még hozzá?
További bónuszok:

  • 5 részes elmélyítő videósorozat: Kiegészítő gondolatébresztő javaslatokkal sokkal hatékonyabban tudod az olvasottakat a gyakorlatba ültetni lépésről lépésre

  • Kitölthető munkafüzet kiegészítő kérdésekkel: Kialakul a konkrét cselekvési terved a hatékony online kommunikációdért!

Kivel találkozol?

A Te segítőd: Deák Adrienn Dóra, a vállalkozónők marketingkommunikációs mentora

Pontosan tudom, hogy milyen frusztráló, ha egy női vállalkozó az online világban egyáltalán nem éri el az álomügyfeleit, vagy éppen rossz ügyfélhez kommunikál

kommunikáció gyerekkorom óta központi szerepet játszik az életemben. A marketinggel pedig az egyetemi évek alatt ismerkedtem meg. Rögtön lenyűgözött, milyen pozitív hatása lehet a vállalkozói életre, megfelelően alkalmazva.

Már tanulmányaim idején különböző nemzetközi nagyvállalatoknál dolgoztam ügyfélkapcsolati és kommunikációs területen. Ami valljuk be, az elején közel sem volt zökkenőmentes.

Pontosan emiatt az utóbbi években tudatosan az online kommunikációt, a meggyőzés elemeit, az értékesítési és marketingpszichológiát, tárgyalástechnikát és az értékesítési szövegírást kutatom folyamatosan.

Célomként tűztem ki azt, hogy támogassam a vállalkozónőket abban, hogy a hatásos online kommunikáció elemeit felhasználva felkeltsék az álomügyfeleik figyelmét, sikeresen értékesítsenek és végre igazán élvezhessék a vállalkozói mindennapjaikat.

Ügyfélvélemények

⭐⭐⭐⭐⭐

Összeségében én tényleg nagyon boldog vagyok, hogy egymásra találtunk és nagyon szépen köszönöm Nektek ezt a sok segítséget.
Nagyon sokat segítettek abban, hogy egyáltalán neki tudjak állni ennek az egész közösségi média marketingnek, miattatok jöttem rá arra, hogy egyáltalán mit akarok eladni, hogyan és kinek, és hogy mennyire ezeket a paramétereket pontosan meghatározni.

Ezeknélkül posztolgathatnék bele a nagy világba, de valószínűleg nem lenne sok eredménye...
Tényleg úgy érzem, hogy kaptam egy olyan útmutatót, amivel tényleg sikeres lehetek. Köszönöm Nektek.
Prémus Viktória
Az ételintoleránsok táplálkozási tanácsadója, Foodtest ételintolerancia partner
Több, mint 10 éve van egy kisvállalkozásom, amely babahordozó eszközöket készít és forgalmaz. A csapat felkészültsége és alapossága meggyőzött arról, hogy tegyünk egy próbát a közös munkára. Így mérhető eredményeket produkáltak a javasolt változtatások, és végre nemcsak ötleteket, hanem konkrét megvalósítási segítséget is kaptam! Teljesen átalakult a weboldal rendszere, növekedést tapasztalok az oldalelérésben, és a konverzióban. A nagy miértem és a termékpozicionálás egyértelműen a közös munka alatt alakult ki. Emellett nagyot fejlődtem a projekttervezés, feladatmenedzselés terén is. És ami a legjobb, hogy valódi edzőként nagyon motiválóak, és állandó jelenlétükkel tényleg megvalósulnak az eltervezett feladatok. Köszönettel
Nyéki F. Kata
Magyarinda babahordozás

Kinek szól az Online kommunikáció egyszerűen e-könyv?

Neked való, ha:

NEM Neked való, ha:

A következő lépések:

1.Töltsd ki az űrlapot

A Kérem az e-könyvet gombra kattintva töltsd ki az adataidat. Sikeres vásárlás után e-mailt kapsz a további lépésekkel.

2. Hozzáférést kapsz a vásárolt anyaghoz

Máris letöltheted az e-könyvet és hozzáférsz a videókhoz a munkafüzettel együtt.

3. Érd el az álomügyfeleidet

Haladj lépésről lépésre az anyagokkal és ültesd gyakorlatba a tanultakat a látható eredményekért.

Miért válaszd most az Online kommunikáció egyszerűen e-könyvet?

A jelenlegi, egyre inkább digitalizálódó világunkban a versenyhelyzet élesedik.
Ez azt jelenti, hogy ma már nem elég, ha a Tiéd a legjobb termék, szolgáltatás. Ugyanis majdnem minden versenytársad ugyanezt mondja el saját magáról.

Ha nem tudod az álomügyfeleidnek egyszerűen elmondani, átadni a vállalkozásod üzenetét, az ajánlatod előnyét… Akkor bizony elmennek a konkurenciához.

Szóval ha csak vársz és nem változtatsz, bizony csak még több frusztráció és további felesleges kiadások várnak rád

A Te vállalkozásod is megérdemli, hogy végre hatékonyan szólítsa meg az álomügyfeleidet a hatásos online kommunikáció segítségével!

Mi a Te befektetésed, hogy a vállalkozásod végre hatékonyan szólítsa meg az álomügyfeleidet?

Most 33.790 forint helyett

1.990 forint + áfa

áron jutsz hozzá az e-könyvhöz a további extra bónuszokkal!

Jól hangzik?

Töltsd ki a lenti űrlapot, mert a Te vállalkozásod is megérdemli, hogy végre hatékonyan szólítsa meg az álomügyfeleidet a hatásos online kommunikáció segítségével!

1.Töltsd ki pontosan az adataidat

Kérjük, ügyelj arra, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat. Amennyiben céges számlát kérsz és rendelkezel közösségi adószámmal, akkor áfamentes számlát állít ki a rendszer, mert cégünk németországi székhelyű. A számla generálása automatikus az általad megadott számlázási adatok alapján.

2.Nyomd meg a "Megrendelem" gombot

Átirányítunk a Barion biztonságos bankkártyás fizetési felületére. A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

3.Sikeres megrendelés

A fizetésed beérkezése után visszaigazolást kapsz e-mailben, amiben megtalálod a számlát és a további teendőidet, hogy hozzájuss az online termékhez.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt a megrendeles@celbaerouzenet.hu címre, vagy hívj minket a +49 176 642 145 49-es telefonszámon, hétfőtől péntekig 10:00 és 15:00 között. Örömmel segítünk Neked!