Az új, 5 lépéses minikurzus vállalkozóknak felfedi a titkot:

Hogyan érj el stabil és folyamatosan növekvő bevételt – bármilyen gazdasági helyzetben

Ha már te is próbálkoztál a tökéletes csalival, hírlevél feliratkoztatással…mégsincs több vevőd 


Nagyszerű dolog, hogy aktívan foglalkozol a vállalkozásod marketingjével.

Eljutsz érdeklődőkhöz, bővül a hírlevél listád, a követáborod…de nem történik ezután szinte semmi. Akadnak vásárlások, de nem olyan ütemben és mennyiségben, ahogyan azt te elvárod.
Vállalkozóként ez valóban nagyon-nagyon frusztráló.

Több érdeklődő, nagyobb lista ≠ több vásárló?


Ha eddig mindent csak a „marketinges nagykönyv” szerint csináltál,
egy dolgot nagy valószínűséggel kihagytál a képletből. Ez nem más, mint az ÉRTÉKESÍTÉS.

Mert bizony az értékesítési (és kifogáskezelési) képességeiden múlik, mekkora bevételed lesz a nap végén. Ha ugyanis nem tudsz értékesíteni, lehet bármilyen klassz a terméked, szolgáltatásod, üres zsebbel és értetlenül állsz a történtek előtt, miért nincs több vevőd.

És teljesen mindegy, hogy te személyesen, telefonon, emailből, online értékesítesz.
A bevételeket az értékesítés hozza!

Értékesíteni pedig KIZÁRÓLAG akkor tudsz hatékonyan, ha van egy kialakított értékesítési folyamata a vállalkozásodnak.

Ha még nincs egy kialakított értékesítési folyamatod:

  • Hiába szerzel érdeklődőket, nem lesz egy módszered arra, hogyan konvertálj belőlük elegendő vásárlót
  • A bevételeid ingadozóak, így folyamatos stresszben élsz
  • Olyan érdeklődőkkel töltesz időt feleslegesen, akik (most) nem állnak készen a vásárlásra

Mi történne a cégeddel, ha egyre több olyan érdeklődőd lenne, akik garantáltan vásárolnak is tőled?! 

 

Akár te magad, akár a csapatod beszél a potenciális vevőkkel és értékesít: bármikor ki tudsz alakítani egy egyszerű folyamatot, amivel zökkenőmentessé válik az értékesítés.

Mert ha egy értékesítési folyamat támogatja a vállalkozásodat, kizárólag akkor biztosítod a stabil és növekvő bevételt céged számára.

Ebben segítségedre van az 5 lépéses értékesítési folyamat minikurzus.

A lépésről lépésre útmutatód, hogyan tegyél szert több bevételre vállalkozásoddal:

5 lépéses értékesítési folyamat minikurzus vállalkozóknak

A minikurzus 5 egyszerű, könnyen gyakorlatba ültethető lépésből áll, amit rövid videókon keresztül ismersz meg, így rengeteg időt takarítasz meg, miközben csakis a lényeget hallod.

Minden egyes videó végén találsz feladatokat, amiket elvégezve és gyakorlatba ültetve eléred a bevételi céljaidatsokkal rövidebb idő alatt, mint eddig bármikor!

A minikurzus végére összeáll az az automatikus értékesítési folyamatod, ami garantáltan azokat az érdeklődőket hozza a vállalkozásod világába, akik nagyobb számban vásárolni fognak tőled, így stabil bevételt érsz el hónapról hónapra.

Ezen kívül megtalálod újra a fókuszodat, ami garantáltan a siker útján tart és biztosítja a folyamatos bevételnövekedést a céged számára!

Hogyan épül fel a minikurzus?

  • 10 rövid, lényegretörő videó, amivel időt megtakarítva, csak a lényeget hallod

  • A vállalkozásod víziójától, mérőszámaitól és céljaitól haladsz lépésről lépésre a marketing alapstratégiád lefektetésén keresztül egészen a komplett értékesítési folyamatod megalkotásáig és az utánkövető rendszered kialakításáig.

  • Ezek a lépések ebben a sorrendben elengedhetetlenek ahhoz, hogy a céged végre sokkal több vevővel büszkélkedjen és persze mindez a bevételi számaidon is visszatükröződjön.

  • Ezen kívül rengeteg hasznos, gyakorlatba ültethető tippekkel gazdagodsz, amik óriási mértékben hozzásegítenek a bevételeid növekedéséhez.

Kivel találkozol az 5 lépéses értékesítési folyamat minikurzuson?

Tóth Bence – Értékesítési folyamatok szakértője

Deák Adrienn Dóra – Értékesítési és kommunikációs szakértő

A legtöbb vállalkozás százezreket ad ki a marketingrendszereire és weboldalukra, landing oldalaikra, hirdetésekre. Mégsem tudnak folyamatosan, automatizáltan eladni az érdeklődőiknek, mert nincs egy kidolgozott értékesítési folyamatuk.

A Célbaérő üzenetnél tudjuk, vállalkozóként mekkora kihívást jelent, hogy az érdeklődőkből megfelelő mennyiségű vevő váljon. Célunk, hogy 5 millió magyar nyelvű vállalkozót segítsünk egyszerű értékesítési folyamatok kialakításában.

Így a cégek hatékonyabban és gyorsabban elérhetik a kitűzött bevételi céljaikat és ezzel egyidejűleg folyamatosan tudnak növekedni.

Kinek szól az 5 lépéses értékesítési folyamat minikurzus?

Neked való, ha:

NEM Neked való, ha:

Érj el Te is ilyen, vagy még jobb eredményeket

⭐⭐⭐⭐⭐

Köszönjük a szuper hozzájárulást a projekt sikeréhez! Teljesen átlátható volt a munkád, követhető a gondolatmeneted, és a közösen kitalát rendszert is átláthatóan alkalmaztad. Nagyon szerettük, hogy bár szűkek voltak a határidők, mindig mindennel időben, sőt előre elkészültél, és rugalmas voltál a módosításokkal kapcsolatban. Az egyéb ötleteid a kommunikációhoz szükséges szempontok összeszedésénél nagyon sokat segítettek, nagyon jól átlátod a piacot, sok hasznos nézőpontot hoztál.
Pongor-Juhász Attila és csapata​
Pongor Publishing Üzleti Bestseller Kiadó
Abszolút pozitív volt a közös munka. Számos azonnal használható megoldást kaptunk, ami a tapasztalatok alapján jól működött és bevezetésükkel hatékonyabbá vált a kommunikáció és a belső munkavégzés az érintett területeken. Nagyon tetszett a hozzáállásotok! A pozitív, támogató hangvétel és a figyelem, ami alapján visszajelzést kaptunk Tőletek.
Az InnVoice ügyfélszolgálati csapata
InnVoice Ügyviteli Szoftver
Több, mint 10 éve van egy kisvállalkozásom, amely babahordozó eszközöket készít és forgalmaz. A csapat felkészültsége és alapossága meggyőzött arról, hogy tegyünk egy próbát a közös munkára. Így mérhető eredményeket produkáltak a javasolt változtatások, és végre nemcsak ötleteket, hanem konkrét megvalósítási segítséget is kaptam! Teljesen átalakult a weboldal rendszere, növekedést tapasztalok az oldalelérésben, és a konverzióban. A nagy miértem és a termékpozicionálás egyértelműen a közös munka alatt alakult ki. Emellett nagyot fejlődtem a projekttervezés, feladatmenedzselés terén is. És ami a legjobb, hogy valódi edzőként nagyon motiválóak, és állandó jelenlétükkel tényleg megvalósulnak az eltervezett feladatok. Köszönettel
Nyéki F. Kata
Magyarinda babahordozás
Csepely Tímea
Pilates Másképp Stúdió

Miért is várnál tovább?

Amennyiben komolyan gondolod és valódi változást akarsz elérni a vállalkozásod bevételeiben, nincs mire várnod!

Töltsd ki a lenti űrlapot és azonnali hozzáférést kapsz az 5 lépéses értékesítési folyamat minikurzushoz!

Mi a Te befektetésed, hogy a vállalkozásod bevételei növekedjenek?

Most 39.900 forint helyett

1.997 forint + áfa (br. 2.376 forint)

áron jutsz hozzá a minikurzushoz!

1.Töltsd ki pontosan az adataidat

Kérjük, ügyelj arra, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat. Amennyiben céges számlát kérsz és rendelkezel közösségi adószámmal, akkor áfamentes számlát állít ki a rendszer, mert cégünk németországi székhelyű. A számla generálása automatikus az általad megadott számlázási adatok alapján.

2.Nyomd meg a "Megrendelem" gombot

Átirányítunk a Barion biztonságos bankkártyás fizetési felületére. A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

3.Sikeres megrendelés

A fizetésed beérkezése után visszaigazolást kapsz e-mailben, amiben megtalálod a számlát és a további teendőidet, hogy hozzájuss az online termékhez.

Csak bankkártyával tudok fizetni?

Igen, mert ez a legbiztonságosabb online fizetési mód és így azonnal hozzájutsz a megvásárolt anyagokhoz.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt a megrendeles@celbaerouzenet.hu címre, vagy hívj minket a +49 176 642 145 49-es telefonszámon, hétfőtől péntekig 10:00 és 15:00 között. Örömmel segítünk Neked!

Gyakran ismételt kérdések

Igen, mert ez a legbiztonságosabb online fizetési mód és így azonnal hozzájutsz a megvásárolt anyagokhoz.