Kiket rejt a Célbaérő üzenet csapata és miért bízz meg bennük?

Ha azt kérdezed: Ki is az a csapat, aki nekem segíteni tud, hogy végre hatékonyabban értékesítsek az online világban – akkor a legjobb helyen jársz!
Itt tudod elolvasni a történetünket pár gondolattal kiegészítve, amiből vállalkozóként Te is inspirációt meríthetsz.

2 nyomós ok, miért is érdemes elolvasnod ezt a rövid áttekintőt:

Lehet, hogy előszőr hallasz rólunk és egyáltalán nem bízol bennünk. Teljesen megértünk (tudjuk, hogy rengeteg értékesítési tanácsadó, szakértő van a piacon), hogy először informálódni szeretnél.

Ez a rövid betekintő válaszokat ad Neked:

  • Ki az a Deák Adrienn Dóra és miért tud segíteni Téged az értékesítésben?
  • Ki az a Tóth Bence és miért ő tud Téged a leginkább támogatni, hogy többet értékesíts?

Egy biztos:

Ha nem tudsz folyamatosan és automatizáltan értékesíteni vállalkozásoddal, bizony változtatnod szükséges.

Csak az a vállalkozás tud hatékonyan értékesíteni, amelyik egy megfelelően működő értékesítési rendszert használ.

Célbaérő üzenet csapata

Deák Adrienn Dóra, a Célbaérő üzenet női tagja

Hidd el, tudom milyen érzés az, ha nem tudsz hatékonyan kommunikálni és “eladni magad” – sem a mindennapokban, sem a munkádban. Kislányként nagyon visszahúzódó voltam. Viszont szerettem verseket, történeteket előadni az iskolában, színpadon és igazi könyvmolyként olvasni. Ettől persze nem lett több barátom.

Aztán viszonylag korán, 12-13 éves koromban kaptam Édesanyámtól ajándékba Dale Carnegie amerikai kommunikációs tréner és előadó klasszikusát: Hogyan szerezzünk barátokat.

Óriási vízválasztó volt számomra ez a könyv, hatalmas felismerésekkel. Ezután egyre jobban elkezdett a kommunikáció területe vonzani. Ilyen témában végeztem el három egyetemet (ELTE, BGE, ME).  Az egyetemi évek alatt ismerkedtem meg a marketinggel is, ami szintén lenyűgözött, milyen pozitív hatása lehet a vállalkozói életben, az értékesítéssel kombinálva.
Majd különböző nemzetközi nagyvállalatoknál dolgoztam ügyfélkapcsolati területen. Voltam ügyfélszolgálatos, szállodai munkatárs, légiutaskísérő, oktató.
Teljesen őszintén: az ügyfelekkel való folyamatos kommunikáció az elején közel sem volt zökkenőmentes.

Pontosan emiatt az utóbbi években már tudatosan a kommunikációt, a meggyőzés elemeit, az értékesítési és marketingpszichológiát, tárgyalástechnikát és az értékesítési szövegírást kutatom folyamatosan.

Célomként tűztem ki azt, hogy támogassam a vállalkozókat, hogy a hatásos kommunikáció elemeit felhasználva több vevőt szerezzenek, sikeresen értékesítsenek és végre sokkal több idejük szabaduljon fel.

Tóth Bence, a Célbaérő üzenet férfi tagja

Több, mint 20 éves sportkarrier áll mögöttem a futball világában. Sportolóként sok mindenen keresztülmentem: fájdalmas vereségek, fergeteges győzelmek, óriási küzdelmek. Hatalmas álmom volt, hogy egyszer én leszek az a magyar futballista, akit mindenki ismerni fog.

Futballistaként azonban nem ismerhettél meg, mivel saját magam álltam a sikerem útjában. Erre persze mindig később jön rá az ember.

Viszont ebből a helyzetből megtanultam azt, ami a legfontosabb tanítás az élettől. Ez a dolog pedig igaz az üzleti életre is.
A kitartó, folyamatos munka, a cselekvés hozza meg a sikert. Ennyi a „titok”.

A marketinggel több, mint 3 éve találkoztam először igazán. Fellelkesített, mennyi mindent el lehet érni a vállalkozói életben a megfelelő marketinggel. Különösen ha értékesítői szemlélettel párosul. Belül dübörgött bennem, hogy végre a saját magam útján akarok elindulni, vállalkozóként. Akkor döntöttem úgy, hogy történjen bármi is, kiváló marketing és értékesítési szakértővé fejlesztem magamat.

Azóta rengeteg elvégzett szeminárium, képzés, elolvasott könyv és gyakorlati tapasztalat áll vállalkozóként a hátam mögött, amivel Téged is segíteni tudlak a vállalkozói sikerek felé vezető úton.

Hiszem azt, hogy a gondolkodásmódunk, a hozzáállásunk határoz meg minket. Ahhoz, hogy az értékesítésben valódi sikereket érjünk el, alázatra, folyamatos cselekvésre, és égő vágyra van szükség.

Hitvallásom: A tudatos cselekvés hozza meg a valódi sikert!

Szenvedélyem megmutatni a vállalkozóknak, hogyan tudnak egy stabilabb vállalkozást vezetni a megfelelő értékesítési rendszer segítségével.