Növeld drasztikusan bevételeid anélkül, hogy rengeteg időt és még több energiát fektetnél eredménytelenül az online eladások felpörgetésébe

Díjmentes szakértői konzultáció vállalkozóknak

Ismerd meg a díjmentes, 45 perces szakértői konzultáción:

Hogyan juss el több, minőségibb érdeklődőhöz cégeddel az interneten

Hogyan pörgesd fel a terméked, szolgáltatásod online eladását: webshopoddal több vásárlást, vagy a szolgáltatásod szélesebb körű értékesítését

Mi a módja annak, hogy költséghatékonyan és automatizáltan tudj online értékesíteni

EXTRA : Hogyan találd meg az álom munkatársadat az interneten 2022-ben, gyorsan és hatékonyan

A legnagyobb probléma, ami megakadályoz, hogy hatékonyan tudd online értékesíteni a terméked, szolgáltatásod…

Egy biztos: még ha most úgy is gondolod… Neked is, a legtöbb vállalkozáshoz hasonlóan nem az a gondod, hogy online nem elérhető az ideális vevőjelölted.

Ugyanis az online világban nincs hiány emberekből, és forgalomból: több mint 2,8 millárd ember van fent a Facebook-on és másodpercenként több tízezer Google keresést indítanak világszerte!

Szóval sokkal több embert tudsz elérni online, mint amennyit a vállalkozásod kezelni tudna.

De mégsem sikerül…

Mert az a gond, hogy az érdeklődőkből (például weboldal látogatókból) nem tudsz vevőt konvertálni, azaz “csinálni”.

Mi történik vállalkozásoddal, ha továbbra sem sikerül eredményesen értékesítened online?

Vállalkozóként te szakértője vagy a saját szakterületednek. Viszont tudod azt is, hogy rengeteg pénzt hagysz az asztalon, ha az interneten nem tudod eladni a terméked, szolgáltatásod.

Ehhez azonban ma már nem elég, hogy ha van egy weboldalad, esetleg hirdetsz (vagy inkább csak pénzt égetsz el rá).

Pontosan azért, mert:
  • a piacon mindenki jelen van, nagy a verseny – és legtöbbször ugyanazzal az üzenettel akarják elérni a vevőjelölteket
  • a hirdetési költségek egyre növekednek, így a “jól bevált stratégiák” nem működnek
  • az online marketing 2022-ben már egy összetett szakterület, ahol könnyen lemaradsz, ha nem követed a folyamatos változásokat
  • ha nem a megfelelö üzenettel találod meg a potenciális vevőidet, jelentkezőket, akkor süket fülekre talál az ajánlatod

Ha pedig ezek miatt úgy döntesz, homokba dugod a fejed és mégsem akarsz jelen lenni és értékesíteni online, akkor hamarosan lehúzhatod a rolót…Mert aki ma már nincs a megfelelő módon jelen az interneten, nem versenyképes. (Ezt most teljesen őszintén, a tapasztalataink alapján mondjuk.)

Mi akkor a megoldás, hogy növelni tudd az online értékesítésből származó bevételeidet?

Mi lenne, ha lenne egy sokkal rövidebb út a sikeres online értékesítéshez?

A jó hír: ez bizony létezik!

Amire neked igazából szükséged van: Egy fáradhatatlan értékesítőre, akire mindig számíthatsz. Heti 7 napot dolgozik, 24 órán keresztül, eredményesen és hatékonyan. Aki soha nem jelent beteget és soha nem akar szabadságra menni.

Bemutatom Neked:

Vezetékneve: Landoló (leánykori neve: Értékesítési)
Keresztneve: Oldal

Így van, egy landoló, azaz értékesítési oldalra van szükséged, ami magasan konvertál. Vagyis az odalátogatókból érdeklődőt, vagy vevőt “csinál” (ez attól függ, hogy mi a célod vele).

És ha ez az értékesítési oldal jól össze van rakva, akkor reggeltől estig szállítja a vállalkozásod számára az e-mail címeket, jelentkezőket, érdeklődőket vagy akár a vásárlókat és munkatársakat.

Azt pedig, hogyan tudja támogatni a vállalkozásod egy ilyen oldal, megismered a szakértői konzultáción.

Miből áll a 30 perces konzultáció?

A díjmentes szakértői konzultáción segítünk megérteni:

1.

mi okozza pontosan az elakadást a vállalkozásodban

2.

milyen módszerrel tudod megduplázni az érdeklődőid és vevőid számát

3.

hogyan tudod a vállalkozásod értékesítését felpörgetni magasan konvertáló landoló, azaz értékesítési oldalakkal

Ezen kívül megnézzük:

  1. Hol állsz most vállalkozásoddal
  2. Mi a célod, azaz hová akarsz eljutni
  3. Hogyan tudunk ennek a célnak az elérésében segíteni

FONTOS: Kérjük olvasd el ezt a részt mindenképp!

Mikor jelentkezz a szakértői konzultációra?

3 faktor, aminek szükséges megfelelnie, mielőtt konzultálni tudunk:

1. Hirdetsz már vagy hirdettél már többször online: Facebook-on, Google-ben. Lakossági ügyfeleknek vagy vállalkozóknak értékesítesz, esetleg munkatársat keresel. Viszont kezdő vállalkozásoknak, akik online még nem hirdetnek, NEM VALÓ a konzultáció.

2. Olyat akarsz online értékesíteni, amiben hiszel. Csak akkor tudunk neked segíteni, ha a terméked, szolgáltatásod megold egy konkrét problmát. Ha illegális, veszélyes a terméked, szolgáltatásod, vagy Multi-Level-Marketinggel foglalkozol (Hálózatépítő), nem tudunk segíteni

3.Komolyan gondolod azt, hogy az online világban a vállalkozásoddal növekedni akarsz és arra fókuszálsz, hogy mit adhat hozzá a vállalkozásodhoz egy magasan konvertáló értékesítési oldal. Nem pedig nem azt, hogy mennyibe kerül ez a szolgáltatás.

A következő lépéseid:

1. Jelentkezés a díjmentes konzultációra

A Jelentkezem a díjmentes konzultációra gombra kattintva kérjük add meg az adataidat és válaszold meg a kérdéseket. Sikeres jelentkezés esetén e-mailben kapsz további tájékoztatást.

2. Szakmai csapatunk felkeres

Az egyeztetett időpontban szakmai csapatunk felkeres a további információkkal a válaszaid alapján. A 30 perces konzultáció garantáltan díjmentes.

3. Díjmentes konzultáció

Megnézzük, hol tart most a vállalkozásod és milyen célokat akarsz elérni. Ezen kívül szó lesz arról, hogyan tudjuk céged ennek a célnak az elérésében segíteni. A konzultáció online, Zoom-on zaljik.

Sikeres ügyfeleink üzenik Neked:

Kivel találkozol a díjmentes szakértői konzultáción?

Tóth Bence

Online marketing stratéga. Abban segítem a KKV cégeket, hogy a lehető legegyszerűbben és leggyorsabb módon tudjanak az internet segítségével folyamatosan új érdeklődőket, vevőket, és megfelelő munkatársakat találni a cégük számára.

Az a küldetésem, hogy a cégeket a következő szintre tudjam emelni az online marketing erejével úgy, hogy az üzleti céljaik elérése sokkal kevesebb időt, enerigát és pénzt vegyen igénybe, mint eddig bármikor.

Maradt még további kérdésed?

Díjmentes, ingyenes, nada. Semmi titok: értéket akarunk adni a számodra, hogy utána örömmel és jó szájízzel tudjunk elkezdeni közösen dolgozni.

Online, Zoom-on.

Szuper kérdés, mindig felmerül az ügyfeleink körében. Egy weboldal központi szerepe a vállalkozás bemutatása, milyen megoldásokat nyújt a cég a vevőinek.

Az értékesítési oldal fő fókusza a konverzión van: Az oda látogatókat cselekvésre ösztönzni arra, ami a vállalkozásunkkal kapcsolatos célunk. Egy értékesítési oldallal tudsz e-mail címeket gyűjteni, tudsz potenciális érdeklődőket gyűjteni (mint mi), vagy azonnal el tudod adni a termékedet, szolgáltatásodat.

Az értékesítési oldal fő fókusza a konverzión van.

– Magasan konvertálja az oda látogatókat

– Folyamatosan működik, akkor is, amikor Te alszol, vagy mással foglalkozol

– Egy kiváló értékesítési oldal támogatja az üzleti céljaidat

– Növeli a márkád értékét

– Kiszűri a potenciális vevőjelöltek közül a megfelelőeket

– Hatásos

– És még sok más…

Természetesen, és szoktuk is ajánlani. Miért? A leghatékonyabb egy webshop számára az, ha egy értékesítési oldalon szerez vevőt, vagy érdeklődőt. Ezen az értékesítési oldalon 1 darab terméket adunk el, vagy egy bemutató csomagot. Ekkor éri meg neked ez a szolgáltatás.

©Célbaérő üzenet 2020-2022 I Impresszum I Adatkezelési nyilatkozat