Frusztrál, hogy vannak érdeklődőid, de nem tudod őket nagyobb számban vevővé konvertálni...

Juss a Te vállalkozásodra szabott használható megoldáshoz a legnagyobb értékesítési gondodra

Értékesítési folyamatok felmérése 30 percben díjmentesen cégvezető vállalkozók számára

Te is átélted már a következőket?

  • Nem tudod, hogyan sikerülhet 2021-ben növekedned és többet értékesítened vállalkozásoddal?
  • Rengeteg idődet elveszi a nem megfelelő érdeklődőkkel való időtöltés?
  • Tudod, hogy a Te terméked, szolgáltatásod a legkiválóbb a piacon, mégis a konkurenciát választják a legtöbb esetben az érdeklődőid?
  • Jártál már értékesítési tréningen, elolvastál már mindent erről a témáról, de a bevételed, nyereséged nem az általad elvárt ütemben nökvekszik?

Gondolj bele: milyen érzés lenne, ha végre…

Te vállalkozásod is megérdemli, hogy egyre több  bevételt termeljen és növekedjen!
Mert egy működő értékesítési rendszer működik a háttérben, ami időt szabadít fel Neked és a csapatodnak és biztosítja a készpénzáramlást.

Mindezektől bizony csak egy kattintásnyira vagy...

Mutasd meg a legnagyobb értékesítési kihívásodat és mi kézzelfogható megoldást nyújtunk rá díjmentesen 30 percben!

Értékesítési folyamatok felmérése vállalkozók számára

  1. 30 percben megismered pontosan az okokat, miért nem éred el vállalkozásoddal a kitűzött bevételi céljaidat és a gyorsabb növekedést. Majd gyakorlatba ültethető válaszokat kapsz a kérdéseidre – garantáltan szakmai blablától mentesen!

2. Kézhez kapod azt a cselekvési tervet, ami biztosítja a folyamatos növekedést. Így végre a termékedet, szolgáltatásodat nagyobb volumenben tudod megismertetni az emberekkel és értékesíteni.

Mihez jutsz hozzá pontosan a díjmentes értékesítési folyamatok felmérése során?

  • 30 percen keresztül kizárólag a vállalkozásod és annak értékesítési folyamata kerül górcső alá Zoom-on
  • A vállalkozásod értékesítési folyamatának legnagyobb elakadását feltárjuk és ennek megoldására konkrét, kézzelfogható szakértői megoldásokat kapsz
  • Nyereséget hozó, azonnal gyakorlatba ültethető javaslatokkal gyors eredményeket érsz el

Kivel találkozol a díjmentes felmérésen?

Tóth Bence – Értékesítési folyamatok szakértője

A legtöbb vállalkozás százezreket ad ki a marketingrendszereire és weboldalukra, landing oldalaikra, hirdetésekre. Mégsem tudnak folyamatosan, automatizáltan eladni az érdeklődőiknek, mert nincs egy kidolgozott értékesítési folyamatuk.

A Célbaérő üzenetnél tudjuk, vállalkozóként mekkora kihívást jelent, hogy az érdeklődőkből megfelelő mennyiségű vevő váljon. Célunk, hogy 5 millió magyar nyelvű vállalkozót segítsünk egyszerű értékesítési folyamatok kialakításában.

Így a cégek hatékonyabban és gyorsabban elérhetik a kitűzött bevételi céljaikat és ezzel egyidejűleg folyamatosan tudnak növekedni.

Ügyfélvélemények

⭐⭐⭐⭐⭐

Köszönjük a szuper hozzájárulást a projekt sikeréhez! Teljesen átlátható volt a munkád, követhető a gondolatmeneted, és a közösen kitalát rendszert is átláthatóan alkalmaztad. Nagyon szerettük, hogy bár szűkek voltak a határidők, mindig mindennel időben, sőt előre elkészültél, és rugalmas voltál a módosításokkal kapcsolatban. Az egyéb ötleteid a kommunikációhoz szükséges szempontok összeszedésénél nagyon sokat segítettek, nagyon jól átlátod a piacot, sok hasznos nézőpontot hoztál.
Pongor-Juhász Attila és csapata​
Pongor Publishing Üzleti Bestseller Kiadó
Abszolút pozitív volt a közös munka. Számos azonnal használható megoldást kaptunk, ami a tapasztalatok alapján jól működött és bevezetésükkel hatékonyabbá vált a kommunikáció és a belső munkavégzés az érintett területeken. Nagyon tetszett a hozzáállásotok! A pozitív, támogató hangvétel és a figyelem, ami alapján visszajelzést kaptunk Tőletek.
Több, mint 10 éve van egy kisvállalkozásom, amely babahordozó eszközöket készít és forgalmaz. A csapat felkészültsége és alapossága meggyőzött arról, hogy tegyünk egy próbát a közös munkára. Így mérhető eredményeket produkáltak a javasolt változtatások, és végre nemcsak ötleteket, hanem konkrét megvalósítási segítséget is kaptam! Teljesen átalakult a weboldal rendszere, növekedést tapasztalok az oldalelérésben, és a konverzióban. A nagy miértem és a termékpozicionálás egyértelműen a közös munka alatt alakult ki. Emellett nagyot fejlődtem a projekttervezés, feladatmenedzselés terén is. És ami a legjobb, hogy valódi edzőként nagyon motiválóak, és állandó jelenlétükkel tényleg megvalósulnak az eltervezett feladatok. Köszönettel
Nyéki F. Kata
Magyarinda babahordozás

Kinek szól az értékesítési folyamatok felmérése?

Neked való, ha:

NEM Neked való, ha:

A következő lépéseid:

1. Jelentkezz és foglald le az időpontod

A Jelentkezem a díjmentes felmérésre gombra kattintva töltsd ki az adataidat. Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot. Sikeres jelentkezés után visszaigazoló e-mailt kapsz.

2. 30 perces díjmentes felmérés

Az előre egyeztetett időpontban találkozunk a 30 perces díjmentes felmérésen Zoom-on. Arra kérlek, mivel az időd a Te számodra is a legfontosabb, ezért legyél mindenképpen pontos.

3. A számodra megfelelő megoldás

Megismered a számodra leginkább megfelelő megoldást, hogyan tud a vállalkozásod sokkal hatékonyabbá válni az értékesítés segítségével azért, hogy végre elérd Te is a bevételi céljaidat.

FIGYELEM: Az elérhető helyek száma LIMITÁLT!

Biztosítsd a helyed MOST, hogy garantáltan részt vehess az INGYENES 30 perces felmérésen és a cégedre szabott megoldáshoz juss!

Csak így tudjuk garantálni, hogy a számodra legmegfelelőbb akciótervhez juss, amivel vaban közelebb kerülsz a bevételi céljaidhoz.

Jelentkezz most!