Ha már marketingezel, még sincs látszatja a bankszámládon

Csak adj nekünk 30 percet és kézhez kapod az akcióterved, hogyan értékesíts többet

DÍJMENTES értékesítési folyamatok felmérése cégvezető vállalkozók számára

A következő lépéseid:

1. Jelentkezz és foglald le az időpontod

A Jelentkezem a díjmentes felmérésre gombra kattintva töltsd ki az adataidat. Ezután válaszd ki a számodra megfelelő időpontot. Sikeres jelentkezés után visszaigazoló e-mailt kapsz.

2. 30 perces díjmentes felmérés

Az előre egyeztetett időpontban találkozunk a 30 perces díjmentes felmérésen Zoom-on. Arra kérlek, mivel az időd a Te számodra is a legfontosabb, ezért legyél mindenképpen pontos.

3. A számodra megfelelő megoldás

Megismered a számodra leginkább megfelelő megoldást, hogyan tud a vállalkozásod sokkal hatékonyabbá válni az értékesítés segítségével azért, hogy végre elérd Te is a bevételi céljaidat.

Kivel találkozol a díjmentes felmérésen?

Tóth Bence – Értékesítési folyamatok szakértője

A legtöbb vállalkozás százezreket ad ki a marketingrendszereire és weboldalukra, landing oldalaikra, hirdetésekre. Mégsem tudnak folyamatosan, automatizáltan eladni az érdeklődőiknek, mert nincs egy kidolgozott értékesítési folyamatuk.

A Célbaérő üzenetnél tudjuk, vállalkozóként mekkora kihívást jelent, hogy az érdeklődőkből megfelelő mennyiségű vevő váljon. Célunk, hogy 5 millió magyar nyelvű vállalkozót segítsünk egyszerű értékesítési folyamatok kialakításában.

Így a cégek hatékonyabban és gyorsabban elérhetik a kitűzött bevételi céljaikat és ezzel egyidejűleg folyamatosan tudnak növekedni.

FIGYELEM: Az elérhető helyek száma LIMITÁLT!

Biztosítsd a helyed MOST, hogy garantáltan részt vehess az INGYENES 30 perces felmérésen és a cégedre szabott megoldáshoz juss!

Csak így tudjuk garantálni, hogy a számodra legmegfelelőbb akciótervhez juss, amivel vaban közelebb kerülsz a bevételi céljaidhoz.

Jelentkezz most!