Ha a vállalkozásod marketingezik, még sincs látszatja az értékesítési számokon

Csak adj nekünk 30 percet és kézhez kapod az akciótervet, hogyan értékesíts többet és kerülj a versenytársaid elé

DÍJMENTES értékesítési folyamatok felmérése cégvezető vállalkozók számára

A következő lépéseid:

1. Jelentkezz és foglald le az időpontod

A Jelentkezem a díjmentes felmérésre gombra kattintva töltsd ki az adataidat. Ezután válaszd ki a számodra megfelelő időpontot. Sikeres jelentkezés után visszaigazoló e-mailt kapsz.

2. 30 perces díjmentes felmérés

Az előre egyeztetett időpontban találkozunk a 30 perces díjmentes felmérésen Zoom-on. Arra kérlek, mivel az időd a Te számodra is a legfontosabb, ezért legyél mindenképpen pontos.

3. A számodra megfelelő megoldás

Megismered a számodra leginkább megfelelő megoldást, hogyan tud a vállalkozásod sokkal hatékonyabbá válni az értékesítés segítségével azért, hogy végre elérd Te is a bevételi céljaidat.

Kivel találkozol a díjmentes felmérésen?

Tóth Bence – Értékesítési folyamatok szakértője

A legtöbb vállalkozás százezreket ad ki a marketingrendszereire és weboldalukra, landing oldalaikra, hirdetésekre. Mégsem tudnak folyamatosan, automatizáltan eladni az érdeklődőiknek, mert nincs egy kidolgozott értékesítési folyamatuk.

A Célbaérő üzenetnél tudjuk, vállalkozóként mekkora kihívást jelent, hogy az érdeklődőkből megfelelő mennyiségű vevő váljon. Célunk, hogy 5 millió magyar nyelvű vállalkozót segítsünk egyszerű értékesítési folyamatok kialakításában.

Így a cégek hatékonyabban és gyorsabban elérhetik a kitűzött bevételi céljaikat és ezzel egyidejűleg folyamatosan tudnak növekedni.

Ügyfélvélemények

⭐⭐⭐⭐⭐

Köszönjük a szuper hozzájárulást a projekt sikeréhez! Teljesen átlátható volt a munkád, követhető a gondolatmeneted, és a közösen kitalát rendszert is átláthatóan alkalmaztad. Nagyon szerettük, hogy bár szűkek voltak a határidők, mindig mindennel időben, sőt előre elkészültél, és rugalmas voltál a módosításokkal kapcsolatban. Az egyéb ötleteid a kommunikációhoz szükséges szempontok összeszedésénél nagyon sokat segítettek, nagyon jól átlátod a piacot, sok hasznos nézőpontot hoztál.
Pongor-Juhász Attila és csapata​
Pongor Publishing Üzleti Bestseller Kiadó
Abszolút pozitív volt a közös munka. Számos azonnal használható megoldást kaptunk, ami a tapasztalatok alapján jól működött és bevezetésükkel hatékonyabbá vált a kommunikáció és a belső munkavégzés az érintett területeken. Nagyon tetszett a hozzáállásotok! A pozitív, támogató hangvétel és a figyelem, ami alapján visszajelzést kaptunk Tőletek.
Több, mint 10 éve van egy kisvállalkozásom, amely babahordozó eszközöket készít és forgalmaz. A csapat felkészültsége és alapossága meggyőzött arról, hogy tegyünk egy próbát a közös munkára. Így mérhető eredményeket produkáltak a javasolt változtatások, és végre nemcsak ötleteket, hanem konkrét megvalósítási segítséget is kaptam! Teljesen átalakult a weboldal rendszere, növekedést tapasztalok az oldalelérésben, és a konverzióban. A nagy miértem és a termékpozicionálás egyértelműen a közös munka alatt alakult ki. Emellett nagyot fejlődtem a projekttervezés, feladatmenedzselés terén is. És ami a legjobb, hogy valódi edzőként nagyon motiválóak, és állandó jelenlétükkel tényleg megvalósulnak az eltervezett feladatok. Köszönettel
Nyéki F. Kata
Magyarinda babahordozás

FIGYELEM: Az elérhető helyek száma LIMITÁLT!

Biztosítsd a helyed MOST, hogy garantáltan részt vehess az INGYENES 30 perces felmérésen és a cégedre szabott megoldáshoz juss!

Csak így tudjuk garantálni, hogy a számodra legmegfelelőbb akciótervhez juss, amivel vaban közelebb kerülsz a bevételi céljaidhoz.

Jelentkezz most!