Még mielőtt a termékedben, szolgáltatásodban kezdenél kételkedni

Egyszerűsítsd az üzeneted, hogy a vevőjelöltek felfigyeljenek a cégedre

Vállalkozásodra szabott segítség: 60 perces marketingszöveg-elemzés EXTRA kedvezménnyel

Szuper döntést hoztál, hogy megrendelted az Online kommunikáció egyszerűen e-könyvet!
De hogyan tovább?

Most, hogy a legfontosabb lépéseket meg fogod ismerni az e-könyvből, felmerül a kérdés:
mégis mit tegyek pontosan a saját marketingszövegeimmel?

Ismerős számodra a következő helyzetek közül bármelyik is?

  • Úgy érzed, csak feleslegesen adsz ki rengeteg pénzt az online megjelenésedre, marketingre, de nincs folyamatos eredménye?
  • Hirdetsz az interneten, ám nem vagy elégedett a hirdetési eredményeiddel?
  • Tudod, hogy a Te terméked, szolgáltatásod a legkiválóbb a piacon, mégis sokan vásárolnak a konkurenciától?
  • Tanácstalan vagy, hogyan értékesíts többet online vagy posztolj hatékonyabban anélkül, hogy órákig ülnél a marketingszövegeid villogó kurzora előtt?

Mi lenne, ha végre…

A legjobb hír: csak egy kattintásnyira vagy mindettől…

Marketing szövegeid elemzése

60 perc és megismered, hogyan juttasd el a vállalkozásod üzenetét a megfelelő emberekhez

1. Kielemezzük a mostani helyzetedet: egészen pontosan megtudod, mi miatt nem hoztak eddig megfelelő eredményt a marketing szövegeid: hírleveleid, landing oldalaid, hirdetési szövegeid.

2. A vállalkozásodra szabott javaslatokkal egy óriási lépéssel közelebb kerülsz ahhoz, hogy elérd a potenciális vevőidet az online világban és tudj velük kommunikálni és nekik folyamatosan értékesíteni. Mindezt rengeteg időt megtakarítva!

3. Amint gyakorlatba ülteted az elhangzottakat, máris elfelejtheted a további felesleges kiadásokat a marketing szövegekre, mert használható javaslatokhoz jutsz első kézből. Így Te is pontosan meglátod, min szükséges változtatni, hogy a vállalkozásod tartós eredményeket érjen el a megfelelő online kommunikációval.

Mihez jutsz hozzá pontosan a 60 perces marketingszöveg-elemzés során?

  • 60 percben, Zoom-on feltárjuk a weboldalad, landing oldalaid, hírleveleid, hirdetéseid szövegeinek legnagyobb problémáit, miért nem szólítják meg az embereket, miért nem generálnak elég vásárlást folyamatosan
  • Ennek megoldására gyakorlatba ültethető, személyre szabott szakértői javaslatokat kapsz, hogyan érd el, hogy a megfelelő vevőjelöltek felfigyeljenek rád

Extra bónusz:

  • Hozzáférést kapsz az elemzés teljes felvételéhez, hogy bárhonnan, bármikor visszanézhesd

Kivel találkozol a 60 perces marketingszöveg-elemzésen?

Deák Adrienn Dóra – Értékesítési és kommunikációs szakértő

Pontosan tudom, hogy milyen frusztráló az, ha egy vállalkozó az online világban egyáltalán nem éri el az embereket vagy éppen rossz ügyfélhez kommunikál

Az elmúlt 1,5 évben több tucat vállalkozóval dolgoztam együtt sikeresen német és magyar nyelvterületen, hogyan kommunikáljanak úgy, hogy az célba érjen.

Célomként tűztem ki azt, hogy támogassam a vállalkozókat abban, hogy a szavak erejét, a hatásos online kommunikáció elemeit felhasználva több vevőt szerezzenek, sikeresen értékesítsenek és végre igazán élvezhessék a vállalkozói mindennapjaikat.

Te is elérhetsz ilyen vagy még jobb eredményeket:

⭐⭐⭐⭐⭐

Csepely Tímea
Pilates Másképp Stúdió
A csapat felkészültsége és alapossága meggyőzött. Így mérhető eredményeket produkáltak a javasolt változtatások, és végre nemcsak ötleteket, hanem konkrét megvalósítási segítséget is kaptam! Teljesen átalakult a weboldal rendszere, növekedést tapasztalok az oldalelérésben, és a konverzióban. A nagy miértem és a termékpozicionálás egyértelműen a közös munka alatt alakult ki. Emellett nagyot fejlődtem a projekttervezés, feladatmenedzselés terén is. Köszönettel,
Nyéki F. Kata
Magyarinda babahordozás
Abszolút pozitív volt a közös munka. Számos azonnal használható megoldást kaptunk, ami a tapasztalatok alapján jól működött és bevezetésükkel hatékonyabbá vált a kommunikáció és a belső munkavégzés az érintett területeken. Nagyon tetszett a hozzáállásotok! A pozitív, támogató hangvétel és a figyelem, ami alapján visszajelzést kaptunk Tőletek.
Az InnVoice ügyfélszolgálati csapata
InnVoice Ügyviteli Szoftver
Sipos Ilona
Nőiruha készítő

Miért most jelentkezz a marketingszöveg-elemzésre?

A piaci versenyhelyzet élesedik, ezért már nem elég, ha a Tiéd a legjobb termék, szolgáltatás.

Ugyanis majdnem minden versenytársad ugyanezt mondja el saját magáról.

Ha nem tudod a potenciális ügyfeleidnek egyszerűen elmondani az ajánlatod előnyét
Akkor bizony elmennek a konkurenciához.

Előzd meg azt, hogy még több idegeskedés és további felesleges kiadások érjenek!

Mi a Te befektetésed?

Most 59.900 forint helyett

19.997 forint + áfa (br. 23.796 forint)

1.Töltsd ki pontosan az adataidat

Kérjük, ügyelj arra, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat. Amennyiben céges számlát kérsz és rendelkezel közösségi adószámmal, akkor áfamentes számlát állít ki a rendszer, mert cégünk németországi székhelyű. A számla generálása automatikus az általad megadott számlázási adatok alapján.

2.Nyomd meg a "Jelentkezem" gombot

Átirányítunk a Barion biztonságos bankkártyás fizetési felületére. A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

3.Sikeres jelentkezés, időpontegyeztetés

A fizetésed beérkezése után visszaigazolást kapsz e-mailben, amiben megtalálod a számlát és a további teendőidet az elemzéssel kapcsolatban. Az időpontegyeztetésre a következő oldalon kerül sor, ahol választhatsz az elérhető időpontok közül.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt a megrendeles@celbaerouzenet.hu címre, vagy hívj minket a +49 176 642 145 49-es telefonszámon, hétfőtől péntekig 10:00 és 15:00 között. Örömmel segítünk Neked!

Gyakran ismételt kérdések

A fenti űrlap elküldésével sikeres fizetés után a következő oldalon tudsz választani az elérhető időpontok közül.

Zoom-on találkozunk az előre megbeszélt időpontban. Arra kérünk, legyél pontos, mert az időnk mindkettőnknek a legfontosabb erőforrása.

Lehetőséged van időpontmódosításra a visszaigazoló e-mailből. Így ki tudod választani az elérhető időpontok közül az újat.

Ezen kívül e-mailben, telefonon is van lehetőséged rá. Ebben az esetben mindenképp időben jelezd a módosítási szándékodat, hogy a lehető leghamarabb tudjunk egy új időpontot találni.

Igen, mert ez a legbiztonságosabb és leggyorsabb online fizetési mód. Így akár már holnapra le tudod foglalni az időpontodat (amennyiben van elérhető időpont).