Személyes üzeneted érkezett:

Nézd meg a videót és válaszolj őszintén a kérdésre! A válaszod meg tudja változtatni a vállalkozói életedet...

A következő lépéseid:

Töltsd most ki az űrlapot az adataiddal és azonnal hozzáférsz az online tréninghez!

Most 199.600 Ft helyett

23.900 Ft + áfa (br. 28.441 Ft)

áron jutsz hozzá az online tréninghez az EXKLUZÍV workshop jeggyel!

1.Töltsd ki pontosan az adataidat

Kérjük, ügyelj arra, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat. Amennyiben céges számlát kérsz és rendelkezel közösségi adószámmal, akkor áfamentes számlát állít ki a rendszer, mert cégünk németországi székhelyű. A számla generálása automatikus az általad megadott számlázási adatok alapján.

2.Nyomd meg a "Megrendelem" gombot

Átirányítunk a Barion biztonságos bankkártyás fizetési felületére. A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

3.Sikeres megrendelés

A fizetésed beérkezése után visszaigazolást kapsz e-mailben, amiben megtalálod a számlát és a további teendőidet, hogy hozzájuss az online termékhez.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt a megrendeles@celbaerouzenet.hu címre, vagy hívj minket a +49 176 642 145 49-es telefonszámon, hétfőtől péntekig 10:00 és 15:00 között. Örömmel segítünk Neked!

Gyakran ismételt kérdések

Az idő valóban egy fontos kulcstényező. Ebben a kurzusban garantáltan csak a lényeget hallod, mivel törekedtünk arra, hogy a videók rövidek és tömörek legyenek. Pontosan azért, hogy a kurzus elvégzése mellett a legfontosabb teendőidre is jusson elegendő időd.

Teljesen megértjük a kérdésedet. Szüksége van a vállalkozásodnak új érdeklődőkre, ügyfelekre folyamatosan? Szeretnél folyamatosan új ügyfelekhez eljutni anélkül, hogy a Te személyes időddel “fizetnél” érte? Az biztos, hogy minden vállalkozónő számára az idő a legfontosabb erőforrása, emellett egy vállalkozás fejlődéséhez és fennmaradásához szükségesek az új érdeklődők. Pontosan emiatt a Te vállalkozásodat is nagyban tudja segíteni a kurzus – amennyiben alkalmazod a tanultakat.

Sikeres vásárlás után a számlád automatikusan kerül kiküldésre e-mailben. Kérjük, pontosan add meg az adataidat, hogy valóban megkapd a számlád és a belépési adatokat e-mailben.

Amennyiben céges számlát kérsz, és rendelkezel közösségi adószámmal, áfamentes számlát kapsz kézhez, mert vállalkozásunk németországi székhelyű, így az EU áfa szabályai érvényesek a vásárlásnál (reverse charge).

A május 6-ai worskhopról további e-mailben küldünk tájékoztatást, amiben megkapod a workshop napjára szükséges belépési adatokat.

Nem, mert az online kurzus az ingyenes workshop belépőjeggyel egyszeri fizetést jelent számodra. Sikeres megrendelés után már be is tudsz lépni a Tanfolyam felületre, ahol eléred a megvásárolt tananyagot.

Csak írsz egy e-mailt a megrendeles@celbaerouzenet.hu címre a bónusz workshop napjáig, 2021. április 29. reggel 7 óráig, amennyiben azt tapasztalod, hogy a kurzus nem adott számodra értéket és megoldási javaslatokat. Visszautaljuk a kifizetett összeget, garantáltan.