Exkluzív Célbaérő Tartalomnaptár Tervező + videó vállalkozónők számára

Folyamatos kapkodás és feszültség helyett takaríts meg rengeteg időt a tartalmaid írásánál, posztolásnál

Tárd végre folyamatosan és rendszerezetten az üzeneted a célközönséged elé úgy, hogy az valóban célba érjen

Kihívás a folyamatos posztolás, tartalmak írása a vállalkozásod mellett?

 

Lehet, hogy éppen tele vagy ötletekkel, miről írj. Az is megeshet, hogy nem tudod, mit kommunikálj a közösségi média oldalaidon, blogodon, hogy az megragadja a figyelmet.

Azt viszont tudod, hogy szükséges folyamatosan az érdeklődőid, ügyfeleid szeme előtt lenned a különböző csatornákon, méghozzá a megfelelő tartalmakkal.

Vállalkozónőként azonban az időhiány gyakori kísérője a mindennapjaidnak. És valljuk be: elég idegőrlő a nap végén, kapkodva, fáradtan nekiállni a tartalomgyártásnak

Mi lenne, ha valahára...

  • Rendszeresen kommunikálnál és bizalmat építenél az online világban úgy, hogy a lehető leginkább időhatékonyan tennéd mindezt?
  • Stressz, idegeskedés helyett örömmel ülnél neki a tartalmak írásának?
  • Egy térképpel a kezedben rendszerezetten tudnád a gondolataidat olyan értékes posztokká alakítani, hogy a leendő ügyfeleid figyelmét megragadd?

Nem kell, hogy a posztolás, tartalomgyártás felesleges stresszfaktor legyen a vállalkozásodban!

A Célbaérő Tartalomnaptár Tervező megoldást nyújt Neked:

  1. Rengeteg értékes időt takaríts meg, mert végre részletesen kidolgozva látod magad előtt, hol, mit, milyen gyakran és milyen céllal posztolj.

2. Megszabadulj a nyomástól és kapkodástól, mert egy rendszer támogat a háttérből, hogy folyamatosan tudj a közösségi médiában, blogodban kommunikálni a követőiddel.

3. Végre sikerül kitörnöd a környezetedből, mert hétről hétre a megfelelő tartalmakat gyártod az érdeklődőid számára.

+1. Amikor pedig úgy döntesz, kiszervezed a tartalomgyártást, magabiztosan át tudod adni a pontos elvárásodat a kivitelezőnek, így sokkal kevesebb csalódás ér.

Mit kapsz még a Célbaérő Tartalomnaptár Tervező mellé?

A Tervezőhöz jár egy ajándék videó is, amiből megtudod, hogyan használd a lehető leghatékonyabban a Tartalomnaptárt.
Így végre időt megtakarítva, frusztrációmentessé válik a posztolás számodra is!

A Te segítőd az időtakarékos, stresszmentes tartalomgyártásnál

Deák Adrienn Dóra, online kommunikációs mentor

Pontosan tudom, hogy milyen frusztráló az, ha egy vállalkozó az online világban egyáltalán nem éri el az embereket vagy éppen rossz ügyfélhez kommunikál

Az elmúlt 1,5 évben több tucat vállalkozóval dolgoztam együtt sikeresen német és magyar nyelvterületen, hogyan kommunikáljanak úgy, hogy az célba érjen.

Célomként tűztem ki azt, hogy támogassam a vállalkozókat abban, hogy a szavak erejét, a hatásos online kommunikáció elemeit felhasználva több vevőt szerezzenek, sikeresen értékesítsenek és végre igazán élvezhessék a vállalkozói mindennapjaikat.

Ügyfélvélemények

⭐⭐⭐⭐⭐

Nagyon sokat segítettek abban, hogy egyáltalán neki tudjak állni ennek az egész közösségi média marketingnek, miattatok jöttem rá arra, hogy egyáltalán mit akarok eladni, hogyan és kinek, és hogy mennyire ezeket a paramétereket pontosan meghatározni.
Ezeknélkül posztolgathatnék bele a nagy világba, de valószínűleg nem lenne sok eredménye...
Tényleg úgy érzem, hogy kaptam egy olyan útmutatót, amivel tényleg sikeres lehetek. Köszönöm Nektek.
Prémus Viki
Az ételintoleránsok táplálkozási tanácsadója, Foodtest ételintolerancia partner
A csapat felkészültsége és alapossága meggyőzött. Így mérhető eredményeket produkáltak a javasolt változtatások, és végre nemcsak ötleteket, hanem konkrét megvalósítási segítséget is kaptam! Teljesen átalakult a weboldal rendszere, növekedést tapasztalok az oldalelérésben, és a konverzióban. A nagy miértem és a termékpozicionálás egyértelműen a közös munka alatt alakult ki. Emellett nagyot fejlődtem a projekttervezés, feladatmenedzselés terén is. És ami a legjobb, hogy valódi edzőként nagyon motiválóak. Köszönettel,
Nyéki F. Kata
Magyarinda babahordozás

Kinek szól pontosan a Célbaérő Tartalomnaptár Tervező?

Neked való, ha:

NEM Neked való, ha:

A következő lépések:

1.Töltsd ki a megrendelő űrlapot

A Kérem a Tartalomnaptár Tervezőt gombra kattintva töltsd ki az adataidat. Sikeres vásárlás után e-mailt kapsz a hozzáférési adatokkal.

2. Hozzáférést kapsz a Tervezőhőz a videóval

Máris "birtokba veheted" a saját Tartalomnaptár Terveződet! Kezdd a videóval, hogy a lehető leghatékonyabban tudd használni a Tervezőt.

3. Élvezd a tartalomgyártást

Végre időt megtakarítva, örömmel tudsz a posztoláshoz, tartalomgyártáshoz nekiállni, mert egy pontos rendszer segíti a munkádat.

Miért válaszd most a Célbaérő Tartalomnaptár Tervezőt?

A piaci versenyhelyzet élesedik, ezért már nem elég, ha a Tiéd a legjobb termék, szolgáltatás.

Ugyanis majdnem minden versenytársad ugyanezt mondja el saját magáról.

Ha nem tudod az álomügyfeleidnek egyszerűen elmondani, átadni a vállalkozásod üzenetét, az ajánlatod előnyét… Akkor bizony elmennek a konkurenciához.

Előzd meg azt, hogy még több frusztráció és további felesleges kiadások érjenek!

Mivel jár, hogy végre gyorsan és könnyedén tudj a tartalmat gyártani, posztolni?

Most 13.800 forint helyett

1.990 forint + áfa (br. 2.368 forint)

áron jutsz hozzá az Tartalomnaptár Tervezőhöz az ajándék videóval!

Jól hangzik?

 

Töltsd ki a lenti űrlapot, mert a Te vállalkozásod is megérdemli, hogy az online világban végre sokkal hatékonyabban és eredményesebben működjön!

1.Töltsd ki pontosan az adataidat

Kérjük, ügyelj arra, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat. Amennyiben céges számlát kérsz és rendelkezel közösségi adószámmal, akkor áfamentes számlát állít ki a rendszer, mert cégünk németországi székhelyű. A számla generálása automatikus az általad megadott számlázási adatok alapján.

2.Nyomd meg a "Megrendelem" gombot

Átirányítunk a Barion biztonságos bankkártyás fizetési felületére. A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

3.Sikeres megrendelés

A fizetésed beérkezése után visszaigazolást kapsz e-mailben, amiben megtalálod a számlát és a további teendőidet, hogy hozzájuss az online termékhez.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt a megrendeles@celbaerouzenet.hu címre, vagy hívj minket a +49 176 642 145 49-es telefonszámon, hétfőtől péntekig 10:00 és 15:00 között. Örömmel segítünk Neked!